Retro Nintendo
|
Famicom Remix 1 +2 verschijnt fysiek voor de Wii U in Japan

Nintendo’s NES Remix 2 bevat Nintendo World Championship modus

Door op 9 April 2014

Door het naderen van de release date van NES Remix 2 verschijnen er steeds meer en meer details over het vervolg op het enorm succesvolle NES Remix. Hoewel NES Remix al een leuke twist op originele NES games biedt, probeert deel twee het nog beter te doen. Nintendo voegt daarom een Nintendo World Championship-achtige modus toe aan het spel.

Zoals tijdens de Nintendo World Championship in 1990 bevat NES Remix een uitdagende modus waarin drie spellen met een zo hoog mogelijke score na elkaar gespeeld moeten worden. Bovendien bevatten de drie games telkens een verschillende vermenigvuldiging, waardoor de laatste game het zwaarst doorweegt.

Wie goed is in Super Mario Bros., Super Mario Bros. 3 en Dr. Mario kan vanaf 25 april zijn kans wagen in de Championship mode van NES Remix 2.

4 reacties

Best Writing Service op 31 January 2017 om 22u53

Best Writing Service

Get an expert academic writing assistance! We can write any post on any subject within the tightest deadline.

Best Writing Service op 7 February 2017 om 04u52

Best Writing Service

Get an expert academic writing assistance. We can write any paper or post on any subject within the tightest deadline.

Get your documents written perfectly op 1 July 2017 om 06u54

Best Editing Service

The amount of written content has been growing exponentially recently, and it’s no wonder. For students, writing is an inseparable part of college and university assignments; for businesses, online publishing is a way to reach customers. The need for…

Aanmelden
Registreren

U ontvangt uw wachtwoord per e-mail