Retro Nintendo
|
Hyperkin RetroN 5

Community Manager Hyperkin verklaart vertragingen RetroN 5

Door op 8 April 2014

Deze maand zou de maand van de RetroN 5 worden, maar dusver is er nog altijd geen nieuws vanwege Hyperkin over een eventuele datum. De vele vertragingen en onduidelijke release date doen sommige retro gamers daarom besluiten dat de all-in-one retro console niets meer dan vaporware is, maar de Community Manager van Hyperkin legt uit waarom het tegendeel waar is.

Hyperkins Community Manager, Justin Valero, meldt op de Facebook-pagina van het bedrijf dat hij de vertragingen ook heel spijtig vindt, maar dat er nog enkele technische mankementen verholpen moesten worden. Hyperkin brengt immers liever een volledig functionerend apparaat op de markt dan eentje dat elke week een update nodig heeft.

I am very proud of what we have been able to accomplish and there is no group of people that want to release the console more than we do.

Recente problemen met het geluid in Castlevania III en het falen van Mega Man 3, 4, 5 en 6 vertraagden de ontwikkeling van de RetroN 5 aanzienlijk de laatste maanden. Bovendien hebben de ingenieurs van Hyperkin met honderden beta testers wereldwijd meer dan tienduizend games gespeeld op de RetroN 5.

Valero hoopt met zijn eerlijke reactie het vertrouwen van gamers in Hyperkin als bedrijf en de RetroN 5 console te herstellen.

4 reacties

Best Writing Service op 12 January 2017 om 20u32

Best Writing Service

Get an expert academic writing assistance! We can write any paper on any subject within the tightest deadline.

Best Writing Service op 4 February 2017 om 00u54

Best Writing Service

Get an expert academic writing assistance! We can write any post on any subject within the tightest deadline.

Best Writing Service op 7 February 2017 om 04u52

Best Writing Service

Get an expert academic writing assistance. We can write any paper or post on any subject within the tightest deadline.

Get your documents written perfectly op 1 July 2017 om 07u00

Best Editing Service

The amount of written content has been growing exponentially recently, and it’s no wonder. For students, writing is an inseparable part of college and university assignments; for businesses, online publishing is a way to reach customers. The need for…

Aanmelden
Registreren

U ontvangt uw wachtwoord per e-mail