Retro Nintendo
|
Leisure Suit Larry

Khan Games werkt verder aan NES port van Leisure Suit Larry

Door op 1 April 2014

Steenoude PC game Leisure Suit Larry verscheen nooit op Nintendo consoles eind jaren ’80 omdat het duidelijk een 18+ label mee kreeg. In 2010, echter, besloot ontwikkelaar Kevin Hanley om te starten met Khan Games aan een port voor de originele Nintendo NES.

Hoewel het sindsdien stil was rond het project, plaatste Hanley onlangs een vijftien seconden durend fragment van de werkende game op zijn Instagram account. Het fragment toont de laatste drie kamers van het spel, inclusief Nintendo Age poster.

Leisure Suit Larry draait rond de kalende veertige Larry Laffer die op zoek is naar een beetje gezelschap en plezier met het andere geslacht. Daarom moet de speler een dame uitzoeken in het spel waaraan Larry zijn maagdelijkheid kan verliezen. Een naamloze prostituee, een jonge vrouw die hij ontmoet in een dansclub, een receptioniste en een schoonheid in badpak zijn de mogelijke slachtoffers.

Reageren

Aanmelden
Registreren

U ontvangt uw wachtwoord per e-mail