Retro Nintendo
|
Box art voor de aankomende RetroN 5 van Hyperkin

Hyperkin toont box art voor RetroN 5, release date nog steeds volgende maand

Door op 31 March 2014

Hoewel retro gamers nog steeds niet precies weten wanneer ze hun gretige handen kunnen leggen op de controllers van de RetroN 5, teaset Hyperkin er lustig op los. Op de Facebook-pagina van het bedrijf, verscheen er onlangs immers een box shot van de nieuwe all-in-one retro console.

De doos volgt de stijl van het totnogtoe verschenen promotiemateriaal. Bovendien lijkt het erop dat er ook een zwarte versie van de RetroN 5 op stapel staat. Op een release datum blijft het echter wachten aangezien Hyperkin de lippen stijf op elkaar houdt.

De Hyperkin RetroN 5 heeft zichzelf een legendarische status aangemeten door oneindige vertragingen. Oorspronkelijk was de console gepland voor het einde van 2013, maar door het toevoegen van een extra cartridge slot voor het Sega Master System en productieproblemen verschoof de datum meermaals naar april 2014.

Reageren

Aanmelden
Registreren

U ontvangt uw wachtwoord per e-mail