Retro Nintendo
|
Hyperkin RetroN 5

Hyperkin alludeert op Nintendo 64 ondersteuning voor toekomstige RetroN

Door op 27 March 2014

De Hyperkin RetroN 5 lijkt de meest impressionante all-in-one clone te worden van meerdere retro consoles, maar de ingenieurs van Hyperkin nemen blijkbaar geen genoegen met ondersteuning voor de NES, SNES, Mega Drive, Game Boy en alle Japanse varianten op die consoles. Het lijkt er immers op dat het bedrijf op zoek is naar een oplossing om ook Nintendo 64 games te draaien.

In een interview met Gamnesia op SXSW antwoordde CHris Gallizzi van Hyperkin immers het volgende op de vraag of de N64 op de planning stond voor een volgende console:

Yeah, but if you really want an insight I can tell you: check us out at E3, you’ll see something there. That is an exclusive, actually; I have not told anyone else, any other media, or any press that. If you really are big about the N64, you will see something at E3.

Of Gallizzi daar een Nintendo 64 clone mee bedoelt of een RetroN 6 met ondersteuning voor alle RetroN 5 consoles en de N64 is niet duidelijk. In tussentijd wachten we nog steeds ongeduldig op de RetroN 5, die nog steeds gepland staat voor april van dit jaar.

Reageren

Aanmelden
Registreren

U ontvangt uw wachtwoord per e-mail