Retro Nintendo
|
The Legend of Zelda: Majora's Mask

Zweedse speedrunner stelt record The Legend of Zelda: Majora’s Mask op scherp

Door op 26 March 2014

Speedrunning gebeurt tegenwoordig in nagenoeg elk game genre en wint nog steeds aan populariteit dankzij onder andere Twitch.tv. Velen interesseert het nagenoeg niets, anderen kunnen er enorm in opgaan om een nieuw record neer te zetten. Een Zweedse YouTuber onder de naam EnNopp112 behoort duidelijk tot de laatste categorie met zijn nieuw record in The Legend of Zelda: Majora’s Mask.

EnNopp112 wist Link succesvol naar het einde van Majora’s Mask te leiden in 1 uur, 28 minuten en 52 seconden. Blijkbaar is de Zweed al sinds eind januari aan het oefenen om zo snel mogelijk en zonder gebruik te maken van tools de RPG uit te spelen. Dat betekent echter niet dat hij geen gebruik maakt van glitches.

Nog impressionanter misschien is het feit dat EnNopp112 ook al het record van de snelste 100% playthrough verbrak. Hij deed in minder dan vijf uur en een half wat de meeste mensen minstens een goeie twintig uur kost.

Reageren

Aanmelden
Registreren

U ontvangt uw wachtwoord per e-mail