Retro Nintendo
|
Power Mitt Oven Glove

Power Mitt Oven Glove IndieGoGo: Now You’re Cooking with Power!

Door op 24 March 2014

Gamers eten niets anders dan bestelde pizza, zo gaat het stereotype beeld van de in de kelder van zijn ouders levende video game fan. Hoewel dat stereotype beeld natuurlijk pertinent onwaar is in de meeste gevallen, schuiven we allemaal wel eens graag een pizza in de oven. Dankzij de IndieGoGo campagne van Pete Hottelet kunnen we dat binnenkort ook in stijl met de Power Mitt Oven Glove!

De Power Mitt Oven Glove belooft vrijetijdskoks de gratie en stijl van een Hollywood filmster tijdens het koken. Bovendien is de Nintendo Power Glove imitatie ook geschikt om de afwas te doen, te armworstelen, televisie te kijken of piano te spelen.

In tegenstelling tot de echte Nintendo Power Glove belooft Hottelet dat de Power Mitt weldegelijk werkt, zodat we onze hobby niet moeten staken door verbrande vingers. Wie graag een Power Mitt Oven Glove heeft, kan er eentje bestellen voor 39 dollar, exclusief verzendkosten naar Europa. Enkel bij een totaal van minstens 450 bestellingen start Hottelet met de productie.

Reageren

Aanmelden
Registreren

U ontvangt uw wachtwoord per e-mail