Retro Nintendo
|
Mario Kart 8 voor de Nintendo Wii U

Wereldrecordhouder Super Mario Kart geeft enkele tips, speelt Mario Kart 8

Door op 22 March 2014

Voor Wii U eigenaars staat eind mei waarschijnlijk duidelijk gemarkeerd in de agenda voor de aankomende release van Mario Kart 8. Sinds de eerste Super Mario Kart in 1992 boekt de serie succes na succes voor Nintendo door een combinatie van chaos en strakke gameplay.

Retro gamers, daarentegen, kijken meer uit naar de originele SNES game Super Mario Kart voor de Virtual Console op 27 maart. Wie het allereerste Mario Kart spel koopt, krijgt bovendien korting op de digitale versie van Mario Kart 8.

Om Wii U bezitters warm te maken voor een overdosis Mario Kart plaatste Nintendo UK enkele interessante video fragmenten op YouTube over een evenement rond de nieuwe game. Bovendien had de Britse tak van Nintendo wereldrecordhouders Sami Cetin en zijn nicht Leyla Hasso uitgenodigd om Mario Kart 8 te testen. Cetin was zo goed om uitgebreid een aantal tips te geven om een snelle tijd neer te zetten op enkele van de SNES circuits.

Reageren

Aanmelden
Registreren

U ontvangt uw wachtwoord per e-mail