Retro Nintendo
|
Game Boy Fightercart 2Mbit van ASM Retro

ASM Retro kondigt Altane Game Boy Cartridge Writer en Fightercart aan

Door op 20 March 2014

Wie niet langer kan wachten op de Game Boy Everdrive van Krikzz, kan binnenkort van een nieuw alternatief van de hand van ASM Retro genieten. Hoewel ASM Retro zich voornamelijk richt op chiptune muzikanten, kunnen gamers ook gebruik maken van de Altane Game Boy Cartridge Writer & Reader en de Fightercart.

De Altane Game Boy Cartrdige Writer & Reader laat muzikanten gemakkelijk hun composities op het SRAM geheugen opslaan, zodat de Game Boy naar hartelust 8-bit achtige deuntjes kan uitspuwen. De bijhorende Fightercart 2Mbit kan echter ook gebruikt worden om originele Game Boy ROMs op te slaan.

Pokémon spelers zullen bovendien geen zorgeloze nachten tegemoet gaan uit vrees hun complete Pokédex te verliezen. Dankzij het SRAM geheugen, dat normaal gezien als back-up dienst doet voor de chiptunes, kunnen gamers immers zorgeloos hun voortgang opslaan.

ASM Retro wist nog niets te zeggen over een eventuele prijs, maar hoopt wel de twee hebbedingetjes voor de zomer te verkopen.

Reageren

Aanmelden
Registreren

U ontvangt uw wachtwoord per e-mail