Retro Nintendo
|
Nieuwe homebrew game Airaki voor Game Boy Color

Nieuwe homebrew puzzle RPG Airaki voor Game Boy Color nu te bestellen

Door op 19 March 2014

Dankzij games als Puzzle Quest won het puzzle RPG genre aan populariteit, voornamelijk op mobiele touch screen toestellen. Het nieuwste avontuur, Airaki, dat zich door puzzels laat leiden verschijnt echter niet op een moderne smartphone of tablet, maar op de oude Game Boy Color.

Hoewel weinig geweten is over de nieuwe homebrew game van de hand van Franse homebrew held Furrtek, lijken de screenshots en cartridges op een kwalitatief hoogstaande game te wijzen. Bovendien verwachten we van Furrtek niet anders na zijn bijdrage aan Game Boy game Super Connard en werk aan een TV-out mod voor de Nintendo Virtual Boy.

De makers nemen sinds kort bestellingen door gretige Game Boy fans aan van Airaki op de officiƫle website van de game voor slechts 18 euro. De eerste leveringen staan gepland voor de eerste weken van april.

Reageren

Aanmelden
Registreren

U ontvangt uw wachtwoord per e-mail