Retro Nintendo
|
Fan project Mega Man 2.5D

Laatste Mega Man 2.5D Beta bevat nieuwe single player en co-op levels

Door op 16 March 2014

In afwachting van officiƫle alternatieven verscheen er vorig jaar een fan project met de naam Mega Man 2.5D online. Hoewel de platformer zich baseert op de NES klassiekers, voegt het een leuke twist aan het oude Mega Man concept toe door te spelen met het perspectief. Bovendien bracht Mega Man 2.5D Mega Man en Proto Man voor de eerste keer ooit samen voor local co-op.

Die innovatieve mechanics werden voor het eerst toegepast op het Shadow Man level van Mega Man 3. Nu komt daar het level van Snake Man bij, dat net als zijn voorganger ook co-op bevat. Daarnaast kunnen spelers nu op hun eentje ook op zoek naar nieuwe wapens voor de Blue Bomber in beide levels.

De tweede beta van Mega Man 2.5D is nog steeds gratis te downloaden op de officiƫle website van het fan project.

Reageren

Aanmelden
Registreren

U ontvangt uw wachtwoord per e-mail