Retro Nintendo
|
NES homebrew game Sydney Hunter & The Mayan's Revenge

NES homebrew game Sydney Hunter & The Mayan’s Revenge in ontwikkeling

Door op 12 March 2014

Nintendo NES bezitters kunnen zich binnenkort verwachten aan een gloednieuwe homebrew game gebaseerd op flash game Sydney Hunter, een Indiana Jones-achtig platform avontuur. Collectorvision, voornamelijk bekend voor hun Colecovision homebrew games, werkt immers aan een 8-bit versie genaamd Sydney Hunter & The Mayan’s Revenge.

De adventure game leent van de flash versie van Sydney Hunter voornamelijk grafische elementen, maar geeft ze ook een typisch NES sausje. Bovendien baseren de ontwikkelaars zich op Atari, Sega Master System en ZX Spectrum game Montezuma’s Revenge voor de gameplay.

Volgens een van de teamleden met de naam retroillucid vlot het werk aan het spel goed, ookal liggen er meer dan 300 verschillende levels in de vuilbak. De screenshots die hij online plaatste zijn alvast veel belovend voor de levels die wel geschikt gevonden werden.

Sydney Hunter & The Mayan's Revenge

Sydney Hunter & The Mayan’s Revenge verschijnt sowieso op cartridge, met een optie om er een mooie doos bij te kopen. Meer informatie volgt volgens Collectorvision in de komende weken en maanden.

Reageren

Aanmelden
Registreren

U ontvangt uw wachtwoord per e-mail