Retro Nintendo
|
Metroid Prime met in de hoofdrol Samus

Metroid Prime speelbaar met Oculus Rift dankzij Game Cube emulator Dolphin

Door op 9 March 2014

Sinds de populaire Game Cube emulator Dolphin in september vorig jaar ondersteuning kreeg voor de virtual reality bril Oculus Rift, hebben heel wat ontwikkelaars 3D ondersteuning aan oudere games toegevoegd. Na een Oculus Rift versie van F-Zero GX en een volledig nieuwe 3D-versie van NES game The Legend of Zelda, is het nu de beurt aan Metroid Prime.

Ondanks de leeftijd van Metroid Prime – de game vierde vorig jaar immers zijn tiende verjaardag – ziet het er fantastisch uit om met Samus in de donkere, atmosferische omgeving van Metroid Prime rond te lopen. De korte demonstratie op het YouTube kanaal van Chadtronic beaamt dat alleen maar.

Reageren

Aanmelden
Registreren

U ontvangt uw wachtwoord per e-mail