Retro Nintendo
|
Shaq Fu: A Legend Reborn roept Shaq Fu nieuw leven in na twintig jaar

Shaq Fu herrijst twintig jaar later uit as dankzij IndieGoGo campagne

Door op 8 March 2014

Tijdens CES 2014 verbaasde Shaquille O’Neal vriend en vijand door te verklappen dat er een vervolg op het weinig populaire Shaq Fu op de Super Nintendo. Eergisteren verscheen de officiële IndieGoGo campagne van dat vervolg op de beruchte 2D fighter online: Shaq Fu: A Legend Reborn.

Ontwikkelaar Big Deez Productions is zich er blijkbaar van bewust dat het origineel een bedenkelijke reputatie geniet aangezien ze met Shaq Fu: A Legend Reborn mikken op wat het origineel had moeten zijn. Blijkbaar bestaat er onder hedendaagse gamers genoeg animo voor een Shaq Fu opvolger: de IndieGoGo campagne van het spel bereikte het doel van $450.000 op op twee dagen tijd.

In tegenstelling tot de Super Nintendo game zal Shaq Fu: A Legend Reborn zich meer baseren op Streets of Rage-achtige gameplay in plaats van 2D fighting. Bovendien belooft de ontwikkelaar het geheel onder te dompelen in een dikke laag humor, zoals uit de trailer blijkt.

Een donatie van $15 verzekert een digitale download van het uiteindelijke spel, terwijl vrijgevige gamers voor $25.000 aanspraak maken op een etentje met meneer O’Neal zelf!

Reageren

Aanmelden
Registreren

U ontvangt uw wachtwoord per e-mail