Retro Nintendo
|
Super Famicom game Record of Lodoss War vertaald

Exclusieve Super Famicom RPG Record of Lodoss War vertaald naar Engels

Door op 6 March 2014

In 1995 verscheen voor de Super Famicom een RPG die gebaseerd was op de enorm populaire fantasy boeken Record of Lodoss War. Ondanks de enorme populariteit van de game verscheen er enkel een port voor de Dreamcast in het Engels. Nu heeft een groep fans de originele Record of Lodoss War echter naar het Engels vertaald.

Retro groep Dynamic Designs stellen op hun website een patch beschikbaar voor een originele Super Famicom ROM van Record of Lodoss War. De patch vertaalt alle in-game dialogen en menu’s naar het Engels, inclusief een groot deel van de art-work.

Record of Lodoss War volgt het klassieke stramien van een over-the-top map voor exploratie en avontuur, maar verschilt van contemporaine RPGs in zijn gevechtstijl. Fans van Final Fantasy Tactics en Tactics Ogre zullen zich meteen thuis voelen in de isometrische gevechtstijl, ookal zijn de gevechten veel kleiner van schaal.

Reageren

Aanmelden
Registreren

U ontvangt uw wachtwoord per e-mail