Retro Nintendo
|
Adventures of Lolo

Nieuwe Adventures of Lolo 2 Strategy Guide vult 24 jaar oude leemte op

Door op 5 March 2014

Eind jaren ’80 en begin jaren ’90 konden gamers niet snel iets opzoeken op het internet als ze een bepaalde game mechanic beter wilden begrijpen. Strategy guides waren daarom veel meer gemeen goed dan tegenwoordig, maar soms vonden uitgevers het niet nodig om zo’n handleiding te maken. Adventures of Lolo 2 onderging dat lot, maar krijgt nu 24 jaar later toch een eigen strategy guide gemaakt door fans.

HAL Laboratories, maker van drie klassieke NES versies van The Adventures of Lolo, maakte voor het eerste en het derde spel een uitgebreide strategische handleiding, maar vergat dat te doen voor het tweede deel om onbekende redenen. NintendoAge lid Brian besloot dat onrecht daarom recht te zetten met een zelfgemaakte strategy guide.

Onofficiële Strategy Guide voor Adventures of Lolo 2 nu te koop

Na meer dan zes maanden hard labeur, bevat de Adventures of Lolo 2 Strategy Guide 42 geprinte pagina’s met onder andere gedetailleerde oplossingen voor alle puzzels. Bovendien bevat de handleiding leuke feitjes over het spel:

  • Verschillen met het Japanse Lolo 2
  • Game Genie codes
  • Neptune: level editor
  • Eggerland serie
  • Hoe Warp Holes te gebruiken
  • Adventures of Lolo 2 Prototype
  • Nintendo’s eigen interne handleiding
  • Wii Virtual Console versie

Geïnteresseerden kunnen de strategy guide kopen voor $40, inclusief internationale verzending.

Reageren

Aanmelden
Registreren

U ontvangt uw wachtwoord per e-mail