Retro Nintendo
|
Gargoyle's Quest II voor de NES

NES klassieker Gargoyle’s Quest II binnenkort waarschijnlijk in 3DS Virtual Console

Door op 2 March 2014

Nintendo’s Virual Console is voor veel retro gamers een absolute zegen, maar veel klassiekers ontbreken in de digitale bibliotheek van de Wii, Wii U en 3DS. Zo sloeg Capcom om onbekende redenen Gargoyle’s Quest II over, maar daar lijkt nu verandering in te komen.

Gargoyle’s Quest II verschijnt in Japan immers al op 5 maart in de Virtual Console als een port van de NES-versie van het spel. Daarenboven heeft de Australische Classification Board onlangs een kijkje genomen naar Gargoyle’s Quest II: The Demon Darkness van uitgever Nintendo.

Het lijkt daarom waarschijnlijk dat we binnenkort in Europa ook van Gargoyle’s Quest II kunnen genieten. Hopelijk betekent dat ook dat het uitstekende en uiterst zeldzame Demon’s Crest voor de Super Nintendo zijn weg vindt naar Nintendo’s Virtual Console.

Reageren

Aanmelden
Registreren

U ontvangt uw wachtwoord per e-mail