Retro Nintendo
|
Super Mario Bros.

Wereldrecord voor laagste score in Super Mario Bros. verbeterd

Door op 22 February 2014

Meestal proberen gamers een zo hoog mogelijke score neer te zetten tijdens het spelen van een spel, zeker bij oudere Nintendo games. Vreemd genoeg zijn er ook een aantal onder ons die net het omgekeerde doen: een score die zo onmogelijk laag is aan het einde van het spel dat het een kunst op zich wordt.

YouTube gebruiker NotEntirelySure behoort tot de laatste categorie met zijn Super Mario Bros. score. Met 500 punten op de teller wanneer Bowser in zijn eigen lava tuimelt, slaagt de vingervlugge YouTuber erin om de laagst haalbare score in Super Mario Bros. neer te zetten.

Hoewel het hem al eens werd voorgedaan in 2010, maakte HappyLee toen gebruik van bepaalde tools om het spel te vertragen. NotEntirelySure doet dat daarentegen niet, wat zijn beheersing van Super Mario Bros. des te impressionanter maakt.

Reageren

Aanmelden
Registreren

U ontvangt uw wachtwoord per e-mail