Retro Nintendo
|
Famicom Remix 1 +2 verschijnt fysiek voor de Wii U in Japan

Fysieke versie Famicom Remix 1 + 2 verschijnt tesamen met NES Remix 2 in Japan

Door op 20 February 2014

Eind vorig jaar reageerde menig retro gamer positief op de verrassende NES Remix aankondiging voor de Nintendo Wii U eShop. Het succes van de geremixte compilatie 8-bit klassiekers deed Nintendo besluiten een opvolger uit te brengen. Hoewel beide games enkel digitaal verkrijgbaar zijn in Europa, kunnen Japanse Famicom fans ook een versie op disc kopen.

Famicom Remix 1 + 2 bevat zowel de originele Japanse versie van NES Remix als zijn opvolger. De fysieke versie van het spel verschijnt tesamen met Famicom Remix 2 op 24 april 2014 in de Japanse eShop. Nintendo heeft tot nogtoe niets losgelaten over eenzelfde wapenfeit in Europa of Noord-Amerika, al ziet het er naar uit dat wij het zullen moeten stellen met de digitale versies.

NES Remix 2 verschijnt op 25 april, maar de prijs in Europa is nog niet bekend. Afgaande op het $14,99 prijskaartje in Noord-Amerika en de prijs van de originele NES Remix, kunnen Europese Wii U bezitters zich aan milde €9,99 verwachten.

Reageren

Aanmelden
Registreren

U ontvangt uw wachtwoord per e-mail