Retro Nintendo
|
Yoshi's New Island voor de Nintendo 3DS

Nieuwe Yoshi’s New Island trailer toont exotische locaties en nieuwe gameplay

Door op 16 February 2014

Een nieuwe trailer voor Yoshi’s New Island toont een heleboel exotische en handgeverfde locaties waarin Yoshi zich helemaal kan uitleven met een heleboel gloednieuwe gameplay mechanics, zoals Mega Eggdozers.

Naar de artistieke stijl van voorgaande Yoshi games, lijkt de wereld van Yoshi’s New Island op een met waterverf geschilderd kunstwerk. De recent aangekondigde trailer toont zo een aantal onderwater locaties, een tropisch eiland, dichte bebossing en nog een heleboel meer.

Bovendien kan Yoshi zijn vijanden weer opsmullen en tot een ei omtoveren. Daarmee kan hij zowel vijanden als de kleurrijke omgeving te lijf gaan. Nieuwe wapens voor de kleine tweevoeter zjin de Mega Eggdozers en Metal Eggdozers. Daarnaast tovert Yoshi zichzelf ook om tot duikboot of raket wanneer dat nodig is.

Yoshi’s New Island is het vervolg op de Super Nintendo game Super Mario World 2: Yoshi’s Island uit 1995 en de re-make Yoshi’s Island voor de Nintendo DS uit 2006. Op 14 maart verschijnt het spel in België en Nederland voor de Nintendo 3DS.

Reageren

Aanmelden
Registreren

U ontvangt uw wachtwoord per e-mail