Retro Nintendo
|
NES Remix is een collectie aangepaste Nintendo Entertainment System games voor de Wii U

Nintendo werkt aan NES Remix 2, bevat Super Luigi Brothers game

Door op 15 February 2014

Afgelopen jaar verbaasde Nintendo retro gamers met NES Remix in de Nintendo eShop. De mash-up van zestien retro games met unieke uitdagingen was een groot succes, ondanks een enkele tegenvaller. Nintendo heeft de roep naar meer gehoord en werkt ondertussen aan deel twee, zo blijkt uit de meest recente Nintendo Direct.

Net als NES Remix bevat het tweede deel enkel klassieke NES games, waaronder Dr. Mario, Kid Icarus, Kirby’s Adventure, Metroid, Punch-Out!!, drie versies van Super Mario Bros. en The Legend of Zelda 2. Elk spel bevat nieuwe uitdagingen, maar het is bijvoorbeeld ook mogelijk om met Samus het Mushroom Kingdom aan flarden te schieten.

Bovendien bevat NES Remix 2 een volledig nieuw spel met de naam Super Luigi Brothers. Volgens Nintendo kunnen Wii U bezitters met Super Luigi Brothers de originele Super Mario Bros. voor de NES volledig achterstevoor spelen met Luigi. Luigi kan daarnaast net als in Super Mario Bros. 2 extra hoog springen.

NES Remix 2 verschijnt op 25 april, maar de prijs in Europa is nog niet bekend. Afgaande op het $14,99 prijskaartje in Noord-Amerika en de prijs van de originele NES Remix, kunnen Europese Wii U bezitters zich aan milde €9,99 verwachten.

Reageren

Aanmelden
Registreren

U ontvangt uw wachtwoord per e-mail