Retro Nintendo
|
Super Retro Trio

Super Retro Trio verwacht in maart na maanden geplaagd te zijn door vertragingen

Door op 10 February 2014

Een van de meest geanticipeerde apparaten voor retro Nintendo verzamelaars van het afgelopen jaar is waarschijnlijk de RetroN 5. De all-in-one van Hyperkin dient echter eerst af te rekenen met competitie van Innex: de vorig jaar aangekondigde Super Retro Trio kan immers midden maart gekocht worden.

Daarmee verschijnt de Super Retro Trio, die zowel NES, SNES als Sega Mega Drive games kan afspelen, een maand voor de RetroN 5. Hoewel beide consoles geplaagd zijn door vele technische problemen en vertragingen, lijkt het erop dat de ingenieurs van Innex als eerste hun product volledig werkend hebben gekregen.

De Super Retro Trio speelt NES, SNES en Mega Drive games

In tegenstelling tot de RetroN 5, beschikt de Super Retro Trio echter niet over een HDMI-output. Gamers die graag op hun HDTV willen spelen zullen daardoor vrede moeten nemen met het mindere beeldsignaal van A/V of S-Video verbindingen. Bovendien zijn de Super Retro Trio controllers niet draadloos.

Wie graag een Super Retro Trio in huis haalt, zal daarvoor $69,99 voor moeten neertellen in de Verenigde Staten. Europese prijzen zijn nog niet bekend, maar zullen waarschijnlijk rond hetzelfde prijsniveau liggen.

Reageren

Aanmelden
Registreren

U ontvangt uw wachtwoord per e-mail