Retro Nintendo
|
Final Fantasy VI nu officieel geport naar de Android en iOS besturingssytemen

SNES RPG Final Fantasy VI belandt na Android ook op iOS

Door op 8 February 2014

Een kleine maand nadat Super Nintendo klassieker Final Fantasy VI geport werd naar Android toestellen door Square Enix is het nu de beurt aan Apple iOS smartphones en tablets. Net zoals bij de Android versie heeft Square Enix de volledige game herwerkt ten opzichte van de SNES variant.

De port naar iOS is bovendien niet gebaseerd op de originele Super Nintendo versie, maar op Final Fantasy VI voor de Game Boy Advance. Belangrijke toevoegingen aan de Game Boy variant zijn touch screen besturing en het feit dat opgeslagen spellen naar andere iOS toestellen worden gesynchroniseerd.

Final Fantasy VI is vanaf vandaag verkrijgbaar in de iTunes App Store voor €14,49. Android bezitters kunnen nog steeds terecht in de Google Play Store voor dezelfde prijs.

Reageren

Aanmelden
Registreren

U ontvangt uw wachtwoord per e-mail