Retro Nintendo
|
Game Boy Everdrive belooft de mogelijkheid om SD-kaartjes leesbaar te maken voor de GB

Nieuwe Game Boy Everdrive flash cartridge compatibel met de SNES Super Game Boy

Door op 8 February 2014

In november maakte retroheld Krikzz bekend dat hij druk in de weer was om een Game Boy Everdrive flash cartridge te maken. Hoewel het sindsdien stil was rond het Game Boy Everdrive project, blijkt uit een van Krikzz meest recente tweets dat het werk aan de Everdrive cartridge goed vordert.

Bovendien bevestigt de tweet dat de Game Boy Everdrive ook compatibel is met de Super Game Boy om Game Boy games op de SNES te spelen. Een andere tweet toont dan weer het bestandsbeheer van de Everdrive via de Super Game Boy. Wie een volledige Game Boy collectie on the go nog niet genoeg vindt, heeft er dus een reden bij om op de Everdrive hype trein te stappen.

Ondanks het vergevorderde stadium van het Game Boy Everdrive prototype, laat Krikzz niets los over een eventuele beschikbaarheidsdatum. Ook de uiteindelijke kostprijs is niet bekend.

De Game Boy Everdrive van Krikzz werkt ook op de SNES Super Game Boy

Bestandsbeheer van de Game Boy Everdrive op de SNES Super Game Boy

Reageren

Aanmelden
Registreren

U ontvangt uw wachtwoord per e-mail