Retro Nintendo
|
Game Design Companion: A Critical Analysis of Wario Land 4 by Daniel Johnson

A Critical Analysis of Wario Land 4 nu verkrijgbaar op Amazon Kindle, prijsverlaging verlengd

Door op 2 February 2014

Eind 2013 verscheen e-book Game Design Companion: A Critical Analysis of Wario Land 4 van de hand van Daniel Johnson met een uitgebreide analyse en uitleg over de game elementen uit Wario Land 4. Samen met de release van een Kindle versie verlengt de GameSetWatch columnist nu ook de tijdelijke prijsverlaging tot 14 februari.

A Critical Analysis of Wario Land 4 probeert op een academische wijze de mechanics, psychologie, opvoedkundige kwaliteit, level design en de algemene entertainmentwaarde van Wario Land 4 op de Game Boy te achterhalen. Johnson hoopt zo dat video games als meer volwassen worden beschouwd, of op zijn minst op dezelfde manier als boeken, muziek en films.

Oorspronkelijk konden kopers enkel bij Stolen Projects terecht om het e-book aan te schaffen, maar ook Amazon verkoopt de Game Design Companion nu. De normale prijs van $7,99 blijft bovendien verlaagd tot $4,99 tot 14 februari.

Reageren

Aanmelden
Registreren

U ontvangt uw wachtwoord per e-mail