Retro Nintendo
|
Acht spelers kunnen het in Mega Man The Board Game opnemen tegen Dr. Wily

Mega Man: The Board Game Kickstarter eindigt ver boven vooropgestelde doel

Door op 20 January 2014

De Kickstarter campagne van Jasco Games voor een officieel bordspel rond Mega Man eindigde gisteren als een gigantisch succes. Met meer dan 415 000 dollar haalde Mega Man: The Board Game meer dan zes keer het verhoopte bedrag op gedurende veertig dagen.

Doordat het doel van $70 000 in de eerste week al doorbroken werd, besloot Jasco, dat over een officiële licentie van Capcom beschikt voor het spel, om en aantal stretch goals toe te voegen. Zo krijgen Kickstarters nu gouden figuren van Cut Man en Yellow Devil. Bovendien bevat het bordspel nu ook zes Mega Man spelfiguren.

Wie nog steeds geïnteresseerd is om bij te dragen aan dit geweldige Kickstarter project, kan dat nog steeds doen via PayPal. Bovendien tellen nieuwe bijdragen nog steeds mee voor verdere stretch goals, zoals extra minions. Mega Man: The Board Game wordt verwacht in oktober van dit jaar.

Reageren

Aanmelden
Registreren

U ontvangt uw wachtwoord per e-mail