Retro Nintendo
|
Hyperkin RetroN 5

Hyperkin RetroN 5 opnieuw vertraagd, pas verwacht in april 2014

Door op 20 January 2014

De Hyperkin RetroN 5, een all-in-one console die onder andere NES, SNES en Game Boy cartridges kan lezen, is opnieuw vertraagd. Hoewel de console oorspronkelijk voor de zomer van 2013 gepland stond, werd de verkoopdatum al twee keer verplaatst naar december 2013 en begin dit jaar. Uit een interview met IGN tijdens CES 2014 blijkt dat de retro multi-tasker van Hyperkin opnieuw uitgesteld is tot april 2014.

Het eerste uitstel weet Hyperkin aan het feit dat er ondersteuning voor de Sega Master System werd ingebouwd, terwijl de deadline in december niet werd gehaald doordat sommige games blijkbaar niet werkten op het apparaat. Daarenboven had Hyperkin ook nog met productieproblemen te kampen.

De adviesprijs voor de RetroN 5 bedraagt echter nog steeds €89,99 in Europa, ookal bieden sommige winkels op dit moment veel duurdere pre-orders aan. Wie graag in HD en met draadloze controllers van zijn retro games wil genieten, kan dus maar beter geduld uitoefenen tot april.

Reageren

Aanmelden
Registreren

U ontvangt uw wachtwoord per e-mail