Retro Nintendo
|
Shaq Fu voor de SNES

Shaquille O’Neal verklapt komst Shaq Fu 2 tijdens CES 2014

Door op 13 January 2014

Tijdens de Consumer Electronics Show in Las Vegas de afgelopen dagen antwoordde Amerikaanse basketballegende Shaquille O’Neal onverwacht op een grappende vraag dat Shaq Fu 2 in de maak is. Hoewel de sterspeler mogelijk zelf grapt, bestaan er aanwijzingen dat er een vervolg op de beruchte SNES game Shaq Fu zit aan te komen.

Afgelopen zomer registreerde Mine O’Mine, het bedrijf van Shaquille O’Neal, vier unieke handelsmerken voor Shaq Fu om onbekende redenen. De vier aanvragen vergroten echter de geloofwaardig van O’Neals uitspraak.

Actually yes, it’s coming soon. And the graphics are crazy. I promise you, wait until you see it.”

Shaq Fu verscheen in 1994 voor zowel de Super Nintendo als de Sega Genesis in Noord-Amerika. Hoewel O’Neal de ster van het verhaal speelt, is de game een 2D side-scrolling fighter. Shaq’s avontuur staat echter bekend als een van de slechtere 16-bit spellen door de volledig onmogelijke besturing.

Reageren

Aanmelden
Registreren

U ontvangt uw wachtwoord per e-mail