Retro Nintendo
|
Yoshi's New Island is het vervolg op SNES game Super Mario World 2: Yoshi's Island

Yoshi’s New Island verschijnt op 14 maart voor de 3DS in de VS

Door op 11 January 2014

Yoshi’s New Island, de directe opvolger van Super Nintendo game Super Mario World 2: Yoshi’s Island, verschijnt voor de 3DS op 14 maart in Noord-Amerika. Hoewel Nintendo niets losliet over een eventuele verkoop in Europa, ligt een gelijktijdige release voor de hand.

Net als bij de SNES klassieker Yoshi’s Island heeft opnieuw Takashi Tezuka de leiding over Yoshi’s nieuwste avontuur. De gameplay en artistieke stijl lijkt daardoor behouden, iets wat bevestigd werd door een trailer die vorige maand verscheen tijdens een Nintendo Direct presentatie.

De nieuwe platformer werd voor het eerst aangekondigd tijdens E3 2013, maar sindsdien hield Nintendo de lippen stijf op elkaar. In Yoshi’s New Island moet Yoshi opnieuw met Baby Mario op pad doorheen een gloednieuwe 2D side-scrolling setting, net zoals in SWM: Yoshi’s Island, dat ook voor de Nintendo DS verscheen.

Reageren

Aanmelden
Registreren

U ontvangt uw wachtwoord per e-mail