Retro Nintendo
|
Castlevania

Castlevania Simplified hack maakt Castlevania toegankelijk voor iedereen

Door op 10 January 2014

Iedere retro gamer ontdekte al snel dat zijn nieuwe hobby niet eenvoudig zou worden: Nintendo NES en SNES games zijn notoir voor hun moeilijkheidsgraad. Neem nu de allereerste Castlevania, een game waarvan het einde halen als een persoonlijke overwinning wordt gezien. Dankzij Romhacking lid Megafield64 kunnen minder begaafde spelers nu echter ook genieten van Simon Belmonts avontuur.

Megafield64 maakte immers een patch voor Castlevania waardoor de moeilijkheidsgraad drastisch naar beneden wordt geschaald. Zo kunnen spelers beginnen met vijf levens, leveren hartjes extra health op, en zijn vijanden minder sterk. Bovendien ontbreken de zo gevreesde bodemloze putten volledig.

Geïnteresseerden kunnen de patch downloaden en toepassen op een originele ROM. Lees ook zeker onze Castlevania review!

Reageren

Aanmelden
Registreren

U ontvangt uw wachtwoord per e-mail