Retro Nintendo
|
My Little Pony: Dr. Discord's Conquest past Mega Man 3 volledig aan

My Little Pony: Dr. Discord’s Conquest is Mega Man voor Bronies

Door op 9 January 2014

De ROM hack My Little Pony: Dr. Discord’s Conquest maakt Mega Man III op de Nintendo NES tot het ultieme spel allertijden voor retro Bronies. Zowel Mega Man als alle robot masters wisselen immers hun metalen pak voor een stel hoefijzers in Dr. Discord’s Conquest van Romhacking lid RetiredBrony.

Gamers moeten het in My Little Pony: Dr. Discord’s Conquest opnemen tegen de slechte Discord, die opnieuw het vreedzame Equestria aanvalt door de vrienden van Twilight Sparkle op onverklaarbare wijze knettergek te maken. In ware Mega Man stijl is Twilight Sparkle de enige die de doorgedraaide paardjes kan redden.

In zijn briljante ROM hack heeft RetiredBrony alle in-game objecten en muziek vervangen om het geheel een My Little Pony: Friendship is Magic look te geven. Bovendien bevat het spel ook enkele nieuwe level layouts en aangepaste vijandige AI.

Alle Bronies moeten de Dr. Discord’s Conquest patch op een originele Mega Man III ROM toepassen voor een knotsgekke trip naar Equestria.

Reageren

Aanmelden
Registreren

U ontvangt uw wachtwoord per e-mail