Retro Nintendo
|
NES Remix is een collectie aangepaste Nintendo Entertainment System games voor de Wii U

Nintendo zet NES Remix wedstrijd stop na valsspelen

Door op 8 January 2014

Nintendo zette gisteren de time-attack wedstrijd voor het onlangs uitgekomen NES Remix stop doordat enkele spelers gebruik maakten van een exploit om betere tijden neer te zetten, aldus game ontwikkelaar Koichi Hayashida op de Miiverse pagina van het spel.

Time Attack Challenge, een wedstrijd waarin spelers zo snel mogelijk een level moesten uitspelen met twee Mario personages, begon afgelopen maand. Sommige spelers probeerden hun score echter te verbeteren door gebruik de game snel te pauzeren en te hervatten. Nintendo besloot daarom om de competitie stop te zetten.

NES Remix werd vorige maand onverwacht aangekondigd tijdens een Nintendo Direct aflevering met Nintendo CEO Iwata.

Reageren

Aanmelden
Registreren

U ontvangt uw wachtwoord per e-mail