Retro Nintendo
|
Teenage Mutant Ninja Turtles mod voor de Nintendo NES

Teenage Mutant Ninja Turtles Nintendo NES verkocht voor 1600 dollar

Door op 7 January 2014

Na de Ocarina of Time en Tron N64 mods, en zelfs een designer Nintendo 64 van Lekki, is het de beurt aan Ryan Fitzpatrick om zijn Teenage Mutant Ninja Turtles NES te showen. De groene Nintendo Entertainment System is afgewerkt met afbeeldingen van de vier superhelden en bevat voor elk van de Turtles een aangepaste controller.

Leonardo, Raphael, Donatello en Michelangelo prijken elk op de bovenkant van de console en lichten op wanneer de NES aanstaat. Bovendien bevat de unieke custom Nintendo vier controllers met elk een Mutant Turtle erop, ookal bevat het apparaat slechts twee direct aansluitingen.

Fitzpatrick heeft de NES ondertussen op eBay aangeboden en verkocht voor het duizelingwekkende bedrag van $1612, ongeveer €1185. Wie er eentje wil, zal dus zelf aan de slag moeten gaan!

Controllers voor de Teenage Mutant Ninja Turtles NES

Teenage Mutant Ninja Turtles NES

Reageren

Aanmelden
Registreren

U ontvangt uw wachtwoord per e-mail