Retro Nintendo
|
Insanity's Blade: The Ultime 8-bit experience

Insanity’s Blade Kickstarter bereikt doel, twee bonus modes bevestigd

Door op 22 December 2013

De Kickstarter voor Insanity’s Blade, een game die zichzelf aanprijst als de ultieme 8-bit ervaring, bereikte eergisteren het vooropgestelde doel van $6000 CAD. Bovendien bevestigt ontwikkelaar Casual Bit Games een ‘Corpse Surfing’ en een ‘Arena’ arcade modus dankzij de extra investeringen van fans.

Insanity’s Blade is een side-scrolling platformer naar de stijl van 8-bit NES games van weleer. De platformer maakt echter ook gebruik van geavanceerde 16-bit technieken, zoals parallax scrolling. Het Canadese team van Casual Bit Games beschrijft Insanity’s Blade als een combinatie van actie, platforming en RPG.

Gedurende 18 levels kruipt de speler in de huid van een vader die zowel zijn vrouw als kind verloor. Om hun zielen te redden, trekt hij de onderwereld in om het op te nemen tegen allerlei demonen. Het verhaal vormt het begin van een groter geplande saga.

Ge├»nteresseerden kunnen op de Kickstarter pagina van Insanity’s Blade een demo downloaden voor Windows, MAC en Linux.

Reageren

Aanmelden
Registreren

U ontvangt uw wachtwoord per e-mail