Retro Nintendo
|
Super 4 in 1 Multicart met vier homebrew games voor de Super Nintendo

Super 4 in 1 Homebrew Multicart nu verkrijgbaar voor de Super Nintendo

Door op 21 December 2013

Begin dit jaar plaatste Piko Interactive op Kickstarter een inzamelactie voor een SNES cartridge met daarop vier homebrew games. Nadat het project op zes mei succesvol meer dan 10 500 dollar inzamelde, kan de Super 4 in 1 Multicart voor de Super Nintendo nu gekocht worden.

De Super 4 in 1 Multicart bevat vier populaire indie games: Mazezam Challenge, UWOL: Quest for Money, Skipp and Friends: Unexpected Journey en N-WARP Daisakusen. De officiƫle Piko website biedt een uitgebreide uitleg bij elk van de spellen.

Voor slechts $40 kunnen Super Nintendo verzamelaars deze unieke collectie homebrew games oppikken in NTSC formaat. Wie graag de extra mijl wil afleggen, kan voor $25 extra een doosje en handleiding krijgen.

Reageren

Aanmelden
Registreren

U ontvangt uw wachtwoord per e-mail