Retro Nintendo
|
Yoshi's New Island is het vervolg op SNES game Super Mario World 2: Yoshi's Island

Yoshi’s New Island trailer aangekondigd voor Nintendo 2DS en 3DS, verschijnt lente 2014

Door op 20 December 2013

Volgens de meest recente Nintendo Direct presentatie van Nintendo CEO Saturo Iwata, is er een vervolg op de Super Nintendo game Super Mario World 2: Yoshi’s Island in de maak voor de Nintendo 2DS en 3DS onder de naam Yoshi’s New Island. De 2D side-scroller staat gepland voor de lente volgend jaar.

Yoshi’s New Island staat onder de supervisie van Takashi Tezuka, die ook de leiding had over SNES game Yoshi’s Island. De gameplay en artistieke stijl lijkt daardoor identiek te blijven aan voorgaande Yoshi games, een geruststelling voor fans van het origineel.

Reageren

Aanmelden
Registreren

U ontvangt uw wachtwoord per e-mail