Retro Nintendo
|
Dr. Luigi voor Wii U verschijnt op 31 december

Dr. Luigi neemt het op tegen virussen op 31 december in de Wii U eShop

Door op 20 December 2013

Dr. Luigi, een aangepaste versie van de klassieke NES puzzel game Dr. Mario, verschijnt op 31 december in de Nintendo eShop voor de Wii U, volgens een aankondiging van Nintendo tijdens de laatste Nintendo Direct presentatie.

Net zoals het origineel voor de Nintendo NES, moet Luigi pillen voorschrijven om virussen in een Tetris-achtig veld te verslaan. In tegenstelling tot Mario’s pillen, zijn die van Luigi echter L-vormig. Volgens Nintendo CEO Saturo Iwata verandert dat de gameplay significant, maar biedt het ook meer mogelijkheden zodat een game over minder voor de hand ligt.

Dr. Luigi biedt net als Dr. Mario een competitieve multiplayer waarin het verslaan van virussen de kleur van de pillen bij de tegenstander doet veranderen. Bovendien bevat het spel een Dr. Mario modus waarmee puzzelaars het online tegen elkaar kunnen opnemen.

Reageren

Aanmelden
Registreren

U ontvangt uw wachtwoord per e-mail