Retro Nintendo
|
Acht spelers kunnen het in Mega Man The Board Game opnemen tegen Dr. Wily

Mega Man: The Board Game verschijnt op Kickstarter

Door op 14 December 2013

Bordspelmaker Jasco alludeerde al langer op Mega Man: The Board Game, maar nu is het eindelijk zo ver: fans van de Blue Bomber kunnen via Kickstarter de board game een realiteit maken. Mega Man: The Board Game sluit volgens Jasco Games perfect aan bij de 25e verjaardag van Mega Man.

In Mega Man: The Board Game moeten de spelers het opnemen tegen verschillende Robot Masters en Dr. Wily, net zoals in de Nintendo NES en SNES games van weleer. Jasco’s bordspel ondersteunt maximaal acht spelers die elk met een miniatuur uit het Mega Man universum kunnen spelen. Verder bevalt het spel tientallen spelkaarten en robot tokens.

Met de Kickstarter campagne probeert Jasco minstens 70 000 dollar te verzamelen om Mega Man The Board Game te maken. Vroege vogels krijgen vanaf $60 recht op een gelimiteerde oplage van het spel. Voor een deluxe editie, die zowel Oil Man en Time Man bevat en extra speelstukken, moet er $140 worden neergeteld. Andere beloningen voor het project te steunen, zijn onder andere de onlangs aangekondigde Proto Man miniatuur.

Na vier dagen staat de teller van het Kickstarter project al op 200 000 dollar, waardoor het bordspel rond de Blue Bomber er zeker komt. Jasco verwacht Mega Man: The Board Game in oktober 2014 te kunnen uitleveren aan fans. Wij vragen ons enkel af wanneer we Mega Man: The Video Game nog eens mogen verwachten van Capcom?

Reageren

Aanmelden
Registreren

U ontvangt uw wachtwoord per e-mail