Retro Nintendo
|
16-bit Mode 7 Super World Karts GP

Super World Karts GP haalt inspiratie bij SNES Mario Kart en Mode 7

Door op 13 December 2013

Op Kickstarter loopt op dit moment een inzameling voor Super World Karts GP, een game die zichzelf aanprijst als een klasieke 16-bit retro karting game. Uit de video van het project blijkt duidelijk dat Super World Karts GP zijn mosterd haalt bij de Super Nintendo versie van Mario Kart.

De retro Mode 7 racer voegt echter nog een helehoop moderne eigenschappen aan de game toe, waaronder Full HD ondersteuning, achievements en analoge besturing van de karts. Bovendien zal de game minstens zestien racers bevatten, waarvan er acht vrijgespeeld moeten worden. Op de planning staan verder ook nog Battle Mode en Mirror Mode.

Super World Karts GP verschijnt voor Android, iOS, Linux, MAC, PC en Ouya in juni 2014. Echter, met nog negen dagen te gaan, heeft de retro kart game zijn investeringsdoel nog niet gehaald. Daarom proberen ontwikkelaar Paul Hamilton investeerders nu te overhalen door een Wii U stretch goal toe te voegen.

Wie graag nog eens Super Mario Kart speelt, maar dan met een moderne twist, moet zeker Super World Karts GP een kans geven.

Reageren

Aanmelden
Registreren

U ontvangt uw wachtwoord per e-mail