Retro Nintendo
|
Pokémon FireRed and LeafGreen: Super Music Collection van Game Freak en Nintendo

Pokémon FireRed en LeafGreen soundtrack verkrijgbaar op iTunes

Door op 13 December 2013

A wild Soundtrack appeared! Pokémon ontwikkelaar Game Freak en uitgever Nintendo bieden fans van de Pokémon games vanaf heden de mogelijkheid om de soundtrack te downloaden van Pokémon FireRed en LeafGreen, de herwerkte versies van Pokémon Blue en Red voor de Game Boy Advance.

Pokémon FireRed & Pokémon LeafGreen: Super Music Collection staat sinds gisteren te koop in de iTunes winkel van Apple, kort na de release de recentere Pokémon X & Y soundtrack. Het volledige album bevat 90 liedjes en kost $11,99, terwijl individuele tracks ook gekocht kunnen worden voor $0,99 per stuk. Volgens het Gotta catch ’em all mantra is het hele album kopen hier de beste deal!

Pokémon.com belooft bovendien nieuwe soundtracks in 2014 in de iTunes muziekwinkel. Welke Pokémon versie draagt jou voorkeur weg voor een album?

Reageren

Aanmelden
Registreren

U ontvangt uw wachtwoord per e-mail