Retro Nintendo
|
The Street Fighter Deck Building Game is gebaseerd op zowel retro titels als het nieuwe Street Fighter 4

Pre-orders voor Street Fighter card game gaan van start

Door op 12 December 2013

Fans van de Street Fighter serie kunnen zich nu inschrijven voor de pre-orders van The Street Fighter Deck-Building Game van Capcom en Cryptozoic. Het kaartspel bevat artwork van zowel de oudere titels als van het meest recente Street Fighter IV.

Voor $40 kunnen spelers met een papieren versie van de klassieke fighting game reeks aan de slag. De kaarten plaatsen bekende personages als Ryu, Chun Li, Ken en Blanka tegenover elkaar, inclusief hun typische aanvallen en specials. De stijl van de card game is gebaseerd op Super Street Fighter 2 HD Remix en Street Fighter 4.

De release van The Street Fighter Deck-Building Game staat gepland voor februari 2014. Een bestelling kan je plaatsen op de website van Cryptozoic Entertainment.

Reageren

Aanmelden
Registreren

U ontvangt uw wachtwoord per e-mail