Retro Nintendo
|
Nieuwe homebrew game Sgt. Helmet Training Day voor de NES

ZX Spectrum homebrew game Sgt. Helmet Training Day geport naar NES

Door op 10 December 2013

In september brachten thuisbrouwers The Mojon Twins een gloednieuw actie-avontuur uit voor de ZX Spectrum. Slechts twee maanden later is het explosieve Sgt. Helmet Training Day naar de Nintendo NES geport en vrij te downloaden.

Sgt. Helmet Training Day is een 8-bit game pur sang in de stijl van Ikari Warrriors en Commando. Sgt. Helmet moet vijf bommen verzamelen, in de DULL computer plaatsen, en ontsnappen voor ze af gaan. Gesloten poorten, geheime toegangscodes, prikkeldraad en vijandige legereenheden maken dit avontuur tot een ware uitdaging.

Zoals gewoonlijk stellen The Mojon Twins de homebrew ROM gratis ter beschikking op hun website. Sgt. Helmet Training Day werkt zowel op alle bekende NES emulators als op een echte Nintendo via een Everdrive N8.

Sgt. Helmet Training Day is een game naar de stijl van Ikari Warriors en Commando

Reageren

Aanmelden
Registreren

U ontvangt uw wachtwoord per e-mail