Retro Nintendo
|
Völgarr the Viking

Völgarr the Viking aan 50% op Steam, slechts €5,99

Door op 10 December 2013

Hardcore 2D-retro game Völgarr the Viking staat drie maanden na release al in de uitverkoop in de online Steam store. Gamers die houden van een serieuze duimentwister en fantastische 16-bit graphics kunnen de actietitel oppikken voor slechts 5,99 euro, een korting van 50% op de gewone nieuwprijs.

Völgarr the Viking prees zichzelf op Kickstarter als een uitdagende game, want volgens de ontwikkelaars is een spel zonder uitdaging zoals een cheeseburger zonder kaas. Toen de avonturen van Völgarr uiteindelijk door de steuners van het project gespeeld konden worden, bleek het resultaat een onvergeeflijke 2D actieplatformer à la Ghosts and Goblins en Golden Axe.

Dat er zo snel na de release al 50% korting wordt gegeven op Völgarr heeft waarschijnlijk veel te maken met het feit dat slechts 4% van de spelers het spel daadwerkelijk kochten. Volgens ontwikkelaar Adult Swim Games overstijgen het aantal illegale downloads via Torrentsites de legale verkopen immers met een tienvoud.

Wie graag een typische nineties uitdaging aangaat, moet Völgarr the Viking zeker proberen!

Reageren

Aanmelden
Registreren

U ontvangt uw wachtwoord per e-mail