Retro Nintendo
|
Speciale Mega Man bril voor de 30th Anniversary van Capcom door Zoff

Capcom viert dertig jarig bestaan met speciale brillen

Door op 10 December 2013

Om zijn dertigjarige bestaan dit jaar te vieren, brengt Japanse ontwikkelaar en uitgever Capcom speciale brillen uit die gebaseerd zijn op enkele van zijn bekende games reeksen. Onder de Nintendo klassiekers bevinden zich onder andere Mega Man en Ghosts en Goblins.

De verzameling brillen maakt deel uit van een samenwerking met brillenmaker Zoff. De beentjes van de brillen zijn afgewerkt met in-game art en komen met een speciale Capcom 30th Anniversary doos en uniek poetsdoekje.

De limited edition is enkel online verkrijgbaar vanaf 5250 yen, of ongeveer 37 euro. Geïnteresseerde brillendragers kunnen zich vergapen aan de hebbedingetjes op de website van Zoff.

Reageren

Aanmelden
Registreren

U ontvangt uw wachtwoord per e-mail