Retro Nintendo
|
8-bit retro platformer Shovel Knight

Shovel Knight pas begin 2014 verwacht

Door op 3 December 2013

De retro vormgegeven platformer Shovel Knight van Yacht Club Games verschijnt niet meer voor kerstmis, zoals eerder gecommuniceerd, maar ten vroegste begin 2014. Volgens de ontwikkelaar is de extra tijd nodig om de indie game te polijsten.

In eerste instantie zou Shovel Knight in september verschijnen voor de PC, maar doordat de Kickstarter van de game meer dan vier keer ophaalde dan noodzakelijk besloot Sean Velasco de game uit te breiden. Bovendien kunnen Linux, MAC, Nintendo 3DS en Wii U gebruikers daardoor ook genieten van de 8- en 16-bit platformer.

Shovel Knight maakt gebruik van de typische Dagobert Duck pogo aanval uit Ducktales

Omdat de overige fondsen worden gebruikt om Shovel Knight te polijsten, is het onmogelijk om de game voor kerstmis uit te brengen. Het ontwikkelteam is op dit moment druk in de weer om Shovel Knight af te werken zodat het begin 2014 in de digitale winkelrekken ligt.

Reageren

Aanmelden
Registreren

U ontvangt uw wachtwoord per e-mail