Retro Nintendo
|
NES Homebrew game Nighttime Bastards

NES homebrew Nighttime Bastards krijgt gelimiteerde cartridge oplage in 2014

Door op 3 December 2013

In navolging van vele andere homebrew projecten, zal ook de onlangs aangekondigde top-down dungeon crawler Nighttime Bastards een fysieke release krijgen. Nintendo NES homebrew fans kunnen er beter maar snel bij zijn aangezien de oplage gelimiteerd is tot tien cartridges.

Nighttime Bastards verschijnt waarschijnlijk rond 1 januari volgend jaar en lijkt sterk op een combinatie van The Legend of Zelda en de Boo spoken uit Mario. De 8-bit queeste draait rond het behoud van licht in Wakeness, een donkere wereld uit een nachtmerrie. Met een negental levels, belooft Nighttime Bastards meer dan genoeg uitdaging om het licht brandende te houden.

Wie graag een fysieke kopie van de OneBitGames game wil bemachtigen zal er echter snel bij moeten zijn. De officiƫle website maakt melding van een beperkte oplage van slechts tien stuks!

Reageren

Aanmelden
Registreren

U ontvangt uw wachtwoord per e-mail