Retro Nintendo
|
De Hyperkin RetroN 5 leest de cartridges van alle retro Nintendo en Game Boy consoles

Productieproblemen maken Hyperking RetroN 5 onder de kerstboom onmogelijk

Door op 30 November 2013

Regelmatige retro gamers met verschillende consoles in hun collectie zullen waarschijnlijk aan het sparen zijn om de RetroN 5 van Hyperkin onder de kerstboom te leggen, maar productieproblemen strooien nu roet in het eten. De all-in-one console die NES, SNES, Game Boy, Game Boy Color en Advance cartridges kan lezen verschijnt pas begin volgend jaar.

Hoewel de RetroN 5 dus eerst voor kerstmis dit jaar gepland stond, voelt Hyperkin zich genoodzaakt om de verschijningsdatum naar volgend jaar te verschuiven. Blijkbaar zijn er problemen met connectoren in bepaalde RetroN 5 consoles waardoor games niet speelbaar zijn.

Project manager Lawrence Lee had hetvolgende te zeggen: “We willen ons verontschuldigen voor enig ongemak. Hyperkin wil ook iedereen bedanken voor de steun tijdens de ontwikkeling van de RetroN 5. Ook wij kijken uit naar de release van de RetroN 5, die in het eerste kwartaal van 2014 zal plaatsvinden als de problemen zijn opgelost.”

De adviesprijs voor het veelzijdige apparaat blijft €89,99 in Europa, hoewel sommige winkels op dit moment veel duurdere pre-order aanbiedingen hebben lopen.

Reageren

Aanmelden
Registreren

U ontvangt uw wachtwoord per e-mail