Retro Nintendo
|
Shadow Run

Shadowrun Returns uitbreiding staat gepland voor januari volgend jaar

Door op 25 November 2013

Volgens ontwikkelaar Harebrained Schemes verschijnt de eerste uitbreiding voor de remake van de isometirsche cyber-thriller Shadowrun op de Super Nintendo begin volgend jaar. Gamers kunnen bovendien een bundel kopen met het basisspel en de uitbreiding.

Shadowrun: Dragonfall, dat eerder bekend stond als Berlin is verkrijgbaar voor de PC, MAC en Linux voor slechts €14,99. Een bundel met daarin het originele spel is te koop voor tien euro extra. Ook wil Harebrained Schemes een Android en iOS versie aanbieden, maar die verschijnt later.

Het verhaal van Dragonfall speelt zich af in Berlijn en zit tsjokvol samenzweringen, technologie en magie. Volgens Jordan Weisman, director van het spel, is Berlijn immers de perfecte setting om de nieuwe gameplay elementen in de verf te zetten.

Shadow Run: Dragonfall speelt zich af in Berlijn

De originele Shadow Run is een cyberpunk RPG uit 1993 voor de SNES waarin de speler de rol van Jake Armitage op zich neemt, een man die na een aanval door huurmoordenaars last heeft van geheugenverlies. Hoewel de game goed scoorde in de journalistieke pers, was het een commerciële flop. In juli 2013 verscheen er een remake met de naam Shadow Run Returns na een succesvolle Kickstarter campagne.

Reageren

Aanmelden
Registreren

U ontvangt uw wachtwoord per e-mail