Retro Nintendo
|
Samurai Lord Masushi na bijna dertig jaar vertaald naar het Engels

Exclusieve Famicom RPG Samurai Lord Musashi vertaald naar het Engels

Door op 21 November 2013

Het lijkt erop dat de nieuwste trend in retro gaming vertalingen van Japanse games door fans zijn. Na Mappy Kids voor de Famicom, zullen liefhebbers van exclusieve Famicom games verheugd zijn dat ook RPG Samurai Lord Musashi nu in het Engels speelbaar is.

Samurai Lord Musashi voor de Famicom is een spin-off van een gelijknamige populaire anime serie die werd uitgezonden door Nippon Television. De anime vertelt het verhaal van de legendarische Musashu Miyamoto, een belangrijke figuur uit de Japanse folklore.

De exlusieve Famicom game lijkt sterk op The Legend of Zelda: Link’s awakening en bevat elementen die aan Mystical Ninja Goemon doen denken. Daardoor is Samurai Lord Musashi vooral een aanrader voor fans van typische 8-bit actie-RPGs.

Reageren

Aanmelden
Registreren

U ontvangt uw wachtwoord per e-mail