Retro Nintendo
|
Cinefix herwerkt The Hunger Games in de Secret of Mana wereld

CineFix hult The Hunger Games in een Secret of Mana jasje

Door op 17 November 2013

Na een 8-bit versie van Finding Nemo en een remake van The Shining naar Maniac Mansion stijl, probeert CineFix in zijn nieuwste mash-up The Hunger Games en Super Nintendo RPG Secret of Mana te combineren als voorbereiding op het vervolg The Hunger Games: Catching Fire dat binnenkort in de bioscoopzalen verschijnt.

Hoewel de makers claimen dat hun video een 8-bit herwerking van The Hunger Games is, behoort Secret of Mana natuurlijk tot de 16-bit periode. Desondanks blijft het leuk om een Secret of Mana versie van The Hunger Games te kijken, voornamelijk omdat het filmpje de hele film in slechts twee minuten samenvat.

Reageren

Aanmelden
Registreren

U ontvangt uw wachtwoord per e-mail